Uw professionele partner

Ons bedrijf heeft als landelijk opererende onderneming met sterke Betuwse wortels de afgelopen jaren een enorme groeispurt doorgemaakt. Voor veel particulieren, ondernemers en gemeenten in Nederland zijn we een waardevolle partner in de grond-, weg- en waterbouw. Tot de verdere dienstverlening behoren een 24-uurs rioolontstoppingsdienst en het loon- en verhuurbedrijf. Onze opdrachtgevers bestaan naast particulieren en ondernemers ook uit tal van overheden. Zo behoren de gemeenten Nieuwegein, Utrecht, Schijndel, Werkendam, Houten, Enschede en Neder-betuwe tot onze vaste klantenkring.

Certificeringen

De afgelopen jaren is er hard gewerkt om als dé professionele partner voor onze oprdrachtgevers aan alle benodigde certificeringen te voldoen. Ons bedrijf is IS), VCA**, PSO, BRL en NIWO gecertificeerd. Ons team van 55 vakgedreven en goed opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat elk project, groot of klein, in goede banen wordt geleid.

'Schouders eronder'

Regelmatig horen wij van onze opdrachtgevers dat zij de nuchtere aanpak en korte lijnen van ons bedrijf waarderen. Met een snelle besluitvorming doen wij er dan ook alles aan om flexibel te werken en waar nodig direct bij te sturen. Het motto van ons team is dan ook niet voor niets 'schouders eronder'. Het ontzorgen van onze opdrachtgevers is onze dagelijkse uitdaging.

Meer weten?

Wilt u ook gebruikmaken van onze veelzijdige dienstverlening of meer informatie over onze diensten. Dan verzoeken wij u te bellen naar  0488-41 23 69 of te mailen naar info@pauwdodewaard.nl voor een afspraak. Wij staan u graag persoonlijk te woord.