Pauw Dodewaard en Van Dijk Culemborg investeren in de toekomst

'Er is gekozen voor drie versschillende variaties: een geheel ingerichte Renault Master gesloten bestelbus met dubbel lucht die meer dan genoeg ruimte biedt voor het grondverzet materiaal. Daarnaast is er eveneens een complete Renault Master bestel geleverd met een luxe dubbele cabine. Hierin kunnen maar liefst 7 personen tegelijk vervoerd worden! De derde variant: een Renault Master die geheelnaar wens opgebouwd is door TSV Trailers&Parts uit Geldermalsen. De chassis dubbele cabine is opgebouwd met een open laadbak met daarop een grote gereedschapskist, hydraulische kraan en bordenrek. Ook is er onder de laadbak ruimte ingericht voor veel opberkisten en watertanks. Wij wensen de medewerkers van Pauw uit Dodewaard veel werkplezier en vooral veilige kilometers toe', vertelt Mike enthousiast.

 

DUURZAAM MATERIEEL ÉN DUURZAME RELATIES

Bart sluit zich volledig bij hem aan: 'Ik heb uitstekende ervaringen met Van Dijk Culemborg, een uiterst correct bedrijf dat afspraken nakomt én met je meedenkt. De geleverde bedrijfsvoertuigen zijn helemaal afgestemd op onze wensen. Ik werk graag samen met bedrijven waar je op kunt bouwen. Zo verzorgen Alfa Signs uit Ochten en HBI Bedrijfswageninrichting uit Dodewaard al jarenlang onze belettering en bedrijfswageninrichting. Dat geldt natuurlijk ook voor deze nieuwste aanwinsten. Pauw Dodewaard kiest voor duurzame relaties, dat blijkt wel uit de samenwerkingen met onze leveranciers. Daarnaast kiezen we ook voor een duurzame toekomst. De huidige aankopen zijn de schoonste dieselverbruikers die voldoen aan de euro-6 norm, maar ik ben er werl van overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst heeft. Wij zullen daar zeker in meebewegen. Ik heb zelf twee prachtige zonen, het is mede voor de volgende generatie belangrijk dat de ondernemers van nu bewust stappen maken voor verduurzaming. 

Pauw Dodewaard BV staat bekend om innovatieve werkwijzes, maar ook op andere vlakken zoals maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen, staan wij vooraan.'

 

BENIEUWD WAAR DEZE NIEUWSTE AANWINSTEN INGEZET WORDEN?

  • De Renault Master met open laadbak wordt ingezet voor onderhoud aan riolering voor de gemeente Nieuwegein;
  • De bestelbus met dubbele cabine is terug te vinden op een groot saneringswerk voor de gemeente Utrecht;
  • De gesloten bestelbus met enkele cabine is ingericht voor rioleringen en verstoppingen in de wijde regio én is als extra highlight uitgerust met een camera, geschikt voor dit doel.
« Terug naar overzicht