Introductie bouwapp voor de herinrichting Engboogerdbuurt te Bunnik

Op 12 maart 2020 starten wij met een nieuw project de herinrichting van de Engboogerdbuurt te Bunnik.

De wijk Engboogerd in Bunnik is een naoorlogse wijk. Het huidige gecombineerde rioolstelsel is aan vervanging toe. Wij zullen de uitvoerende werkzaamheden op ons nemen. Gelijk met de vervanging van het riool door een gescheiden stelsel, deels met infiltratiebuizen, wordt ook de inrichting van de straten aangepakt. Er worden parkeerplaatsen aangebracht met een waterpasserende bestrating en de oude bestrating incl. opsluitbanden in de voetpaden en rijbanen worden vervangen door nieuwe betonbestrating.

De werkzaamheden zullen invloed hebben op de leefbaarheid in deze wijk. Er kan overlast worden ervaren door de werkzaamheden. Denk aan geluidsoverlast, toename parkeerdruk, bouwverkeer etc. We proberen de hinder zoveel mogelijk te beperken. Communicatie is hierin erg belangrijk.

Om de bewoners en de belanghebbenden goed te informeren over de werkzaamheden hebben wij een bouwapp laten maken. Alle nieuwsberichten, foto’s en documenten over dit project op één plek. Deze app kunt je gemakkelijk installeren op je mobiele telefoon en is te downloaden via de appstore voor Apple en Android. De omgevingsapp van House of apps. Hiermee blijf je altijd op de hoogte! 

Wil je meer informatie over de herinrichting? Kijk dan op onze projectenpagina.

« Terug naar overzicht