Loon en Verhuurbedrijf

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze medewerkers en eventuele omstanders. Ook hebben wij ontzag voor het mileu. Al onze medewerkers zijn dan ook VCA gecertificeerd en ons moderne machinepark heeft een lage uitstoot. Wij zijn er dan ook trots op dat we in het bezit zijn van een groen label.

Grondverzet

Ons Grondverzet en verhuurbedrijf is ervaren en volledig gecertificeerd. Het uitgebreide machinepark én ons projectenportfolio geven blijk van professionaliteit.

Verhuur

Extra materieel nodig? Pauw Dodewaard biedt een passend antwoord met de verhuur van een grote verscheidenheid aan machines en apparaten. Van minigraver tot shovel, van traktor tot veegmachine en van trilplaat tot kruiwagen... Dankzij onderhoud in eigen beheer zijn de machines altijd in goede technische staat en veilig. Het materieel kan op flexibele tijden op afspraak worden gehaald en gebracht.

Mankracht

Tijdelijk extra mankracht nodig, of specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden voor de inzet van de vakmensen van Pauw Dodewaard! Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven, neem dan contact op met Pauw Dodewaard.